user_mobilelogo

Ik ben Christel 59 jaar jong en woon in Stekene, ik heb zelf 2 Katten beiden  Brits Korthaar, en weet hoe moeilijk het is om je geliefde huisdieren achter te laten als je er zelf even tussenuit wil.

Naar mijn idee kunnen de dieren het beste verzorgd worden  in hun eigen omgeving.

Mijn passie voor dieren heeft mij ertoe aangezet om deze hobby als bijberoep te gaan uitoefenen, een dier zonder zijn baasje gedraagt zich heel nieuwsgierig en een beetje afwachtend, als ze ondervinden dat hun dagelijkse gewoontes blijven doorgaan, ook al zijn hun baasjes niet aanwezig, loopt het algauw heel vlot, ze genieten van hun wandeling, hun knuffel en speel momenten.

Heb je een probleem met het gedrag van je huisdier, laat het me vooral weten, dan bekijken we samen hoe we het op de meest aangename manier kunnen oplossen, zowel voor het baasje maar zeker voor het dier, het zijn dikwijls kleine veranderingen die het leven veel aangenamer kunnen maken.

Met dieren bouw je ook een onvoorwaardelijke vriendschapsband op, je geeft hun ontspanning en verzorging en zij geven het je op hun manier terug, dat voel je in hun gedrag. Ik blijf gedurende de verzorging met jullie contact houden met foto's en een woordje uitleg over het verloop van de verzorging.

Bij de verzorging van de dieren, hoort ook nog een ander takenpakket, brievenbus legen, planten water geven zowel binnen als buiten, vuilbakken buiten zetten enz...

Offerte wordt opgemaakt naargelang de dagen, de uren en de verschillende bezoeken per dag, dat is voor ieder gezin verschillend

 

U kan me bereiken op het nummer 0476/715224 op per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Wat kan ik voor jou betekenen?

 

Honden uitlaten

Honden worden op afgesproken tijdstippen uitgelaten, naar jullie behoeften kom ik 2 tot 3 keer langs op een dag om te wandelen, eten geven, spelen en knuffelen, de tijdstippen liggen tussen 06.30 uur en 21.30 uur, de uren bespreken we bij het kennismakingsgesprek. 
 
Poezen en kleine huisdieren
 
Poezen worden over het algemeen 1 of 2 maal verzorgd op een dag, er is een verschil tussen bv binnen en buiten poezen, tijdstippen worden ook hier op voorhand bepaald, en buiten de dagelijkse verzorging wordt er ook tijd vrij gemaakt voor spelen en knuffelen, poezen zijn daarin nogal verschillend, je hebt afstandelijke poezen en knuffel poezen, heel leuk om te verzorgen ook.
Kippen krijgen hun dagelijkse voeding, vers water en eitjes worden weggehaald.
Vogels, vissen, schildpadden ze krijgen allemaal een liefdevolle verzorging.
 
Reptielen
 
Ik heb ook ervaring me reptielen, Baardagaam, Gekko's, Leguanen....alleen slangen ben ik niet zo gek van, ooit hebben ze me in Indiƫ een reuze slang in de hals geduwd zonder te verwittigen dat was vooral verschieten, maar ja een slang kan je makkelijk eten geven voor een ganse week
 
Huisoppas

Ik breng dagelijks een bezoek bij jullie thuis, planten worden dagelijks verzorgd zowel binnen als buiten, brievenbus leeg maken, rolluiken op en neer, vuilzakken buitenzetten enz...het idee dat er iedere dag iemand langs komt geeft je toch een gerust gevoel.
Bij een dierenverzorging, is dit inbegrepen in de prijs.